Boekentip – The Storytelling coach, Doug Lipman

augustus 25, 2020

Zoals elk jaar delen we onze favoriete boekentips met je. En hoewel dit jaar in niets lijkt op eerdere jaren, willen we je onze boekentips zeker niet onthouden. We houden van lezen, juist nu. Onze selectie gaat deze keer over de kracht van luisteren. En over het verbinden met verhalen. We hopen dat je er net als wij van zult genieten. Veel leesplezier!

Het lijkt wel alsof Doug Lipman dit prachtige boek speciaal voor ons heeft opgeschreven. Lipman houdt, net als wij, van verhalen. In zijn boek The storytelling coach, how lo listen, praise and bring out people’s best legt Lipman uit hoe je meer leven en kracht in je verhalen kan brengen. En dat begint bij goed luisteren. Een echte gave.

Met allerlei, heel persoonlijke, voorbeelden laat Lipman zien dat luisteren nog niet zo makkelijk is. Want voor je het weet neem je iemand’s verhaal over, vul je zelf in wat de ander bedoelt en geef je (ongevraagd) advies. En dat is de dood in de pot voor een verhaal. Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die beter wil leren luisteren en meer verhalen wil inzetten in zijn leven en werk.

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?