Het boek is klaar: Teken het maar!

januari 17, 2020

Teken het maar!
31 januari bij Scheltema in Amsterdam

Visueel communiceren is ‘in’ en dat is niet voor niets. Tekenen helpt je om op een snelle en toegankelijke manier duidelijk te maken wat je bedoelt. Dat zorgt voor meer begrip, beter en leuker samenwerken en het helpt je jouw ideeën van de grond te krijgen.

Wil je weten hoe je abstracte concepten omzet in heldere, inspirerende tekeningen? Heb je een idee of plan dat je op een visuele manier wil overbrengen op je publiek?

Kom dan op 31 januari naar de korte workshop ‘Teken het maar’ van Sanne Slopsema. Het begint om 16.30 uur en we sluiten af met een borrel. We organiseren deze bijeenkomst ter gelegenheid van het nieuwe boek ‘Teken het maar’. Het boek helpt om je ideeën leuk, helder en effectief over te brengen. Ervaar ter plekke hoe leuk en makkelijk het is en dat iedereen kan tekenen.

Over het boek

In dit praktische boek deelt Sanne Slopsema de theorie en oefeningen uit de succesvolle training Teken het maar, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk. Stap voor stap helpt ze je aan het tekenen, stimuleert ze je een eigen beeldtaal te ontwikkelen en je ideeën op een visuele en overtuigende manier over te brengen op anderen. Na het lezen van dit boek heb je niet alleen veel ontdekt over visueel communiceren, maar heb je vooral veel getekend en uitgeprobeerd. Sanne daagt je uit om je ideeën te tekenen en visueel te delen met anderen.

Kom ook

Wij nodigen je van harte uit om op 31 januari erbij te zijn.
Locatie: Boekhandel Scheltema, vierde verdieping, Rokin 9 in Amsterdam. Van 16.30 tot 18.30 uur.

Laat je ons even weten of je komt? Meld je aan bij Klazinus Lagerwerf van Mediawerf Uitgevers, e-mail: klazinus@mediawerf.nl ,
tel. 06 22495912.
PS De bijeenkomst is gratis, het boek is ter plaatse verkrijgbaar voor € 19,95.

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?