Ekwadraat

Ekwadraat is een snelgroeiend adviesbureau met vestigingen in Leeuwarden en Utrecht. Het bureau ondersteunt bedrijven, gemeenten, provincies, netbeheerders en andere partijen bij het realiseren van de energietransitie: 100% duurzaam werken, energie besparen, netcapaciteit optimaal benutten zijn maar enkele van de opdrachten waar de adviseurs dagelijks aan werken.  

Wij bieden de consultants trainingen waarvan de resultaten direct zichtbaar zijn in de dagelijkse praktijk: een goede projectstart, de klant en elkaar effectief aanspreken, heldere en doelgerichte rapportages en presentaties opstellen en effectief acquireren van opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten.  

Marketing & salesmanager Rob Goes: “Onze adviseurs kruipen in de huid van hun klanten zodat ze echt effectief zijn met hun adviezen en know-how. En dat is precies wat de trainers van De Monchy & Bakker ook doen: ze kijken heel precies naar onze praktijk, waar we nog kunnen groeien en ontwikkelen daar de trainingen op, in plaats van andersom. En daar plukken we in de dagelijkse praktijk de vruchten van.” 

 

 

 

Een eigen maatwerktraject voor jouw team?