Mooie feestdagen en veel inspiratie voor 2018!

december 21, 2017

De laatste week voor de kerstdagen is altijd hectisch: u sluit het jaar af, u haalt uw laatste deadlines. U levert uw laatste rapportages in, geeft uw laatste presentaties, voert de laatste gesprekken en knoopt de laatste losse eindjes vast. Ook wij hebben ons deze week nog ondergedompeld in training- en advieswerk, maar vanaf morgen wordt het rustiger. We verheugen ons op de pret van het eindejaar: de lichtjes in de kerstboom branden, we bedenken het kerstmenu en brengen onze feestkleren naar de stomerij.

Maar we nemen ook tijd om terug te kijken op de successen die onze klanten met ons hebben gerealiseerd. Want ook dit jaar heeft u ons weten te vinden en daar zijn we u dankbaar voor!

Het aantal opdrachten en deelnemers aan onze trainingen groeide in 2017 verder door, zodat we een tweede trainer moesten aannemen. We lanceerden onze geheel vernieuwde website, zodat u zich nog makkelijker kunt inschrijven voor trainingen. We hebben nieuwe klanten begroet, waaronder Emesa, VU Medical Centre en DSM. En we hebben ook dit jaar weer grote opdrachten mogen doen voor KPN, Liandon Energy Consultants en de Autoriteit Financiële Markten, om maar een paar van onze klanten te noemen.

Daarnaast hebben we in 2017 weer gewerkt met organisaties die we steunen in hun streven naar een betere maatschappij. We hebben ons ingezet voor de Stichting Beautiful Distress, die kunst en kunstenaars inzet om het isolement van mensen met psychische aandoeningen te doorbreken. We hebben een pitch gemaakt voor Stichting Haut Atlas, die jonge meiden uit het Atlasgebergte in Marokko een veilig studentenhuis biedt zodat ze kunnen studeren. En we trainden de vrijwilligers van Stichting Move, die studenten verbindt met jongeren die het minder hebben getroffen.

De komende weken kijken we ook vooruit naar 2018. We gaan onze trainingen en onze dienstverlening verrijken met vernieuwende inhoud. Natuurlijk gaan we verder met storytelling, visual thinking en andere concepten die uw publiek betrekken bij uw visie, uw plan en uw strategie. Op verzoek van onze buitenlandse klanten gaan we in 2018 onze Open Trainingen ook in het Engels aanbieden. We zullen doorgroeien in 2018 en onze derde trainer aannemen, en we gaan op zoek naar een nieuwe locatie voor ons kantoor en onze open trainingen.

We zijn er trots op dat u ook dit jaar onze klant bent geweest en we zien u volgend jaar heel graag terug. We hopen dat u tevreden kunt terugkijken op uw successen, en dat u zich net zo verheugt als wij op alle mooie en spannende dingen die 2018 in petto heeft.

We wensen u hele mooie feestdagen!

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?