Onze workshop visueel communiceren komt eraan

februari 20, 2018

Gebeurt het jou ook?! Je bespreekt samen een project, met collega’s of een klant, maar je lijkt elkaar niet écht te begrijpen. Je praat in cirkeltjes. Of komt niet of nauwelijks tot de kern. Totdat eindelijk de verlossende woorden vallen: “Oh, bedoel je dat!”. Zou het niet mooi zijn als je op zo’n moment een stift kan pakken en snel uittekent wat je voor ogen hebt? Tekenen helpt je concreet te worden, waardoor de kern van je verhaal voor iedereen snel zichtbaar wordt.
Bovendien helpt tekenen je eigen gedachten te ordenen, het grote plaatje te zien en het prikkelt de creatieve verbeelding.

Allemaal redenen voor ons, om ons trainingsaanbod uit te breiden met een Workshop Visueel communiceren. De workshop richt zich op het maken van IJzersterke getekende verhalen en beelden die je helpen makkelijker te communiceren en samen te werken. Ook voor mensen die denken dat ze niet kunnen tekenen!

Waarvoor zou jij zakelijk tekenen inzetten? Klik op één van onderstaande zinnen en laat het ons weten:
a > complexe informatie en processen helder in beeld brengen
b > tekenen tijdens vergaderingen en presentaties
c > makkelijker overtuigen en betrekken met getekende roadmaps, klantreizen en praatplaten
d> samen, al tekenend, problemen oplossen of strategieën uitwerken

De eerste workshop is al op 12 april! Interesse? Stuur een mail naar sanne@demonchyenbakker.nl, en schrijf je in. Alvast bedankt voor je input!

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?