Pitch je idee met een pakkend verhaal

december 18, 2018
Website van Satelligence op een tablet

Ken je Satelligence? Ik durf te wedden van niet. Ik vind het een geweldig bedrijf, en echt niet alleen omdat ze klant van ons zijn!
Met CEO en oprichter Niels Wielaard en zijn team hebben we dit najaar een drietal pitches voor zijn bedrijf gemaakt. Bijvoorbeeld deze:

“Katoen, palmolie, koffie: er gaat geen dag voorbij of je gebruikt wel een product waarin grondstoffen uit Afrika, Azië of Zuid-Amerika verwerkt zijn. Je weet ongetwijfeld dat die gebieden kampen met tegenvallende oogsten, ontbossing en milieuschade. Maar wat gebeurt er precies in een gebied, en wat zijn de ontwikkelingen? Data zijn schaars, moeilijk te vergelijken, en maar heel zelden op te schalen. Maar: Satelligence weet raad. Wij gebruiken en verrijken satelliet-data om gebruikers een precies beeld te geven van wat er op de grond gebeurt. Producenten geven daarmee hun ‘zero-deforestation’-beleid handen en voeten. Food- en agrobanken krijgen inzicht in de opbrengsten van oogsten in een bepaalde regio, en daarmee in de kredietwaardigheid van hun klanten. En we helpen, via onze lokale partners, lokale boeren hun opbrengsten te vergroten, zodat ze toegang krijgen tot kredietverstrekkers. Zo helpen we de lokale economie én beschermen we kwetsbare bossen.”

 

En: ben je al een beetje nieuwsgierig geworden naar Satelligence?
Een pitch voor je bedrijf of je afdeling is superhandig om te hebben, maar is ook erg leuk om te maken. Eerst ontwerp je een of meer verhalen, daarna oefen je om het krachtig, beeldend en aanstekelijk over het voetlicht te brengen. Wij doen dat al jaren met veel succes voor verschillende klanten, en starten daarom in 2019 met de open training Pitch je idee. Is goed leren pitchen één van jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Aarzel dan niet en schrijf je in voor de training Pitch je idee. Wil je met je team aan de slag? Neem dan contact op met Floris.

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?