Teken het maar gelanceerd bij Scheltema

februari 25, 2020

Na de training ligt er nu het boek: Sanne Slopsema heeft alle lessen uit haar succestraining Teken Het Maar! gebundeld in een praktisch handboek. De lancering ging in stijl: alle aanwezigen gingen onder leiding van Sanne enthousiast aan het tekenen. We probeerden onze stift uit, tekenden zelfportretten en bogen ons over de vraag hoe je concepten als ‘groei’ en ‘waarde’ met behulp van eenvoudige lijnen over het voerlicht kunt brengen.

Het was prachtig om te zien hoe iedereen binnen no time aandachtig aan het schetsen was: eerst tekenden we braaf na wat Sanne op de flipover zette, en gaandeweg kwamen de eigen vondsten op het papier.
We beloonden Sanne met een hartelijk en welverdiend applaus, en met een grote bos bloemen, voor deze speciale ervaring.

Kon je er niet bij zijn? Dan heb je een heel leuke én leerzame middag gemist. Maar gelukkig is het boek gewoon te krijgen, in de boekwinkel en online. En wil je ook wel eens meemaken hoe het is om onder leiding van Sanne aan de slag te gaan met je ideeën? Schrijf je dan snel in voor de volgende editie van Teken het Maar! op 12 maart.

Heb je al meegedaan aan de training Teken het maar? Doe dan mee aan de training Teken het Live. In deze training ligt de nadruk op live tekenen voor groepen.

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?