Volg veilig én interactief je training bij De Monchy & Bakker

mei 20, 2020

Met (heel) veel plezier laten we je weten dat je vanaf 1 juni 2020 ook weer op ons kantoor jouw training kunt volgen. Lekker sparren met de trainer en met je mededeelnemers, volop oefenen met wat je leert, meteen antwoord krijgen op al je vragen. Op een veilige en verantwoorde manier.
Dat doen we zo:

Je kunt ons makkelijk bereiken
Trainingen zijn van 11.00 uur tot 15.00 uur. Zo kun je buiten de spits reizen. Er is een (betaalde) parkeergarage dicht bij ons kantoor.

Je krijgt het beste van online en persoonlijk contact
De training bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. De theorie neem je van tevoren thuis rustig door. Tijdens de live sessies pas je toe wat je geleerd hebt in een praktijkcasus. En krijg je feedback van de trainer en van je mededeelnemers. Natuurlijk kun je dan ook al je vragen stellen.

Jouw training gaat altijd door
Kort vóór de training bellen of mailen we je om te vragen naar je gezondheid. Als je je niet gezond voelt, spreken we een nieuwe datum af. In een aantal gevallen is het mogelijk om de hele training via e-learning te volgen. Vanuit huis, op een moment dat jou goed uitkomt.

Als jouw organisatie je – vanwege besmettingsgevaar – niet toestaat om naar de training te komen, dan kijken we samen met jou naar een nieuwe datum. Of je kunt de e-learning volgen. Aarzel je om je in te schrijven omdat er nog zoveel onzeker is? Dat hoeft niet! Als je je hebt ingeschreven voor een training en deze kan door de coronamaatregelen niet doorgaan, dan mag je deze kosteloos verplaatsen.

Jouw veiligheid staat voorop
We schudden elkaar niet de hand, maar je krijgt uiteraard een vriendelijke, mondelinge begroeting

Je volgt jouw training met maximaal 5 mededeelnemers. Je zit achter je eigen tafel op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Op jouw tafel staan jouw eigen beker, koffie, thee, water en versnaperingen voor je klaar. En een flesje desinfecterende handgel.

Als jouw trainer gezondheidsklachten heeft, blijft hij of zij uiteraard thuis. Eén van onze andere trainers neemt dan de training over. Als we de training helemaal moeten afzeggen bedenken we samen een goede oplossing zodat jij toch je leerdoelen kunt halen.

Heb je nog vragen?
Mail  info@demonchyenbakker.nl of bel +31 (0)204289550

Facebook
Twitter
Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?