Wat jij ons leerde in 2023

januari 10, 2024

Een leraar leert óók van zijn leerlingen. Jij maakte van ons betere trainers.
Veel dank voor de goudmijn aan wijsheid het afgelopen jaar!

In 2023 leerde jij ons…

…dat we kwetsbaar mogen zijn.
Jij maakte het kristalhelder voor ons: leren begint bij kwetsbaarheid. Je verraste ons keer op keer met je openheid en eerlijkheid over de zenuwen die je voelt tijdens het presenteren. Die eerlijkheid geeft ruimte om te leren. Je scheen je licht op dat wat je moeilijk vond en werkte eraan. Voor ons een reden om ook vaker onze kwetsbaarheid te laten zien. Er valt nog zoveel te leren.

…dat jij nieuwsgierig bent
Jij stond ervoor open om te luisteren. Je verplaatste je in je collega die jouw plan niet meteen zag zitten. De bezwaren probeerde je te begrijpen. Met punt en hak groef je dieper om tot een beter verhaal te komen. Om hulp vragen was voor jou geen zwakte, maar een kracht: samen kom je verder.

…welke vraag belangrijk is voor succes
Samen werkten we aan de nieuwe aanpak van presenteren in jouw organisatie. Rapporten, notities, werkprocessen…we hebben ze tot in detail geslepen.

We behaalden prachtige resultaten door steeds dezelfde vraag te stellen: wat houdt je tegen om het geleerde toe te passen? Deze blokkades hakten we weg om jouw pad naar succes te effenen.

…dat jij lef hebt.
Jij durfde je verhaal te delven met mensen die je vóór de training nog niet kende. Je liet vertellers stralen door van hun persoonlijke verhalen te leren. En dat uit te spreken. En zelfs wanneer je werkgever riep: ‘maar zo doen we dat hier niet!’, toonde je moed en doorzettingsvermogen.

In 2024 trekken we nog dieper de goudmijn in. Ons wachten nog zoveel onontdekte schatten…

Ook komend jaar ontvangen we je graag bij ons op kantoor, of komen we bij jou langs.
Ontdek ons actuele trainingsaanbod of bel ons.

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?