Wat wij dit jaar van jou leerden…

december 19, 2019

Dat het soms best lastig is om een logisch gestructureerd betoog te maken op basis van een vage opdracht van bijvoorbeeld je manager.
Dat wij soms gewoon even onze mond moeten houden en dat jij er dan wel uit komt met je verhaal.
Dat je vasthoudend moet zijn om binnen grote organisaties ideeën door de golven naar een veilige haven te loodsen.

Waarmee je ons verraste
Je doorzettingsvermogen om je verhaal he-le-maal goed te krijgen, zelfs om vier uur in de middag, na een hele dag intensief trainen.
De creativiteit waarmee je de ingewikkelde processen van jouw ingewikkelde organisatie op een bijna luchtige manier verbeeldde in een tekening.
De eigenzinnigheid waarmee je soms onze adviezen in de wind slaat en dan met een te gek Storyboard komt, of een verbazingwekkende tekening, of een aanstekelijk verhaal.
Dat je maanden na jouw training een kort en kraakhelder rapport opstuurt, gewoon om het even met ons te delen.

Waarmee je ons inspireerde
Dat jij jouw verhalen deelde met mensen die je voor de training nog niet kende en alles waarmee zij jou hielpen gulzig tot je nam.
De inventiviteit van jouw oplossingen om jouw ideeën tot leven te brengen.
De verhalen over waarom je het werk doet dat je doet, je trots, je twijfels, je missers en je successen.

Waarmee jij ons kippenvel bezorgde
Je moed om voor de groep te staan en je presentatie te geven nadat je ons eerst vertelde dat je hart dan in je keel klopt.
Dat je ’s morgens nog zei dat je niet kon tekenen en dat je in de middag stralend naast je zelf getekende procesverbetering stond te vertellen.
Dat verhaal over jouw grootouders en hoe die jou hielpen om verder te komen dan zij ooit durfden te dromen. En oh ja, dat verhaal over hoe jij (inmiddels een fanatieke programmeur), als kleine jongen al dol was op het oplossen van puzzels.

Waar we je voor bedanken, uit de grond van ons hart:
De concentratie waarmee je tijdens onze trainingen tekent, schrijft, pitcht, verhalen maakt, luistert, leert, presenteert, uitprobeert, struikelt en weer doorgaat, plezier maakt, meedoet.
Je lef, je eerlijkheid en je vrolijkheid.

Dank jullie wel voor dit prachtig rijke jaar. We zien bijzonder uit naar volgend jaar!

Ontvang meer tips
Agenda

Aankomende evenementen

Meer lezen
Meer inspiratie?