Leer bij ons hoe je jouw publiek in beweging zet met presentaties, verhalen en tekeningen.

Wij leren je graag hoe jij jouw ideeën tot leven brengt!

Nadat je bij ons een training volgde zijn jouw presentaties glashelder en overtuigend, weet je hoe je jouw toehoorders inspireert en aanzet tot actie, presenteer je met vertrouwen en zonder onnodige spanning en kan je complexe informatie ook met tekeningen overbrengen.

Ons team

Yolanda Bakker
yolanda@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 41251656
Maak kennis met Yolanda, onze alleskunner. Door heel goed te kijken en te luisteren weet ze deelnemers op hun gemak te stellen en in beweging te krijgen. Dit vermogen combineert zij met een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de wereld van onze klanten en resultaatgerichtheid voor hun organisaties.
Floris de Monchy
floris@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 24506122
Maak kennis met Floris, onze Minto-specialist. Floris combineert zijn analytische aanpak met zijn passie voor theater om verhalen met blijvende impact te helpen creëren.
Sarannah Vonk
sarannah@demonchyenbakker.nl
+31 (0)6 44838785
Maak kennis met Sarannah, onze altijd geduldige expert. Ze bouwt gemakkelijk een omgeving waarin mensen verhalen delen die relaties tot stand brengen en verdiepen. Met haar snelle en analytische geest helpt ze deelnemers grote hoeveelheden data om te zetten in inzichtelijke grafieken en dashboards.
Maaike Dokter
maaike@demonchyenbakker.nl
+31 (6) 59 81 06 86
Dit is Maaike, onze energieke expert. Door het stellen van de juiste vragen helpt ze deelnemers hun eigen ideeën te vertalen naar gestructureerde presentaties voor hun publiek. Haar positieve energie vindt altijd zijn weg naar de deelnemers en werkt aanstekelijk!
Noa van Slooten
noa@demonchyenbakker.nl
+31 (6) 59 82 24 80
Noa is onze gewetensvolle gids. Met haar gestructureerde en doordachte trainingsstijl creëert Noa een veilige haven waar mensen nieuwe dingen kunnen proberen, fouten kunnen maken en leren door te doen. Noa heeft een passie voor presenteren!
Kari van den Kommer
kari@demonchyenbakker.nl
+31 (6) 598 22 582
Dit is Kari, onze sociale vlinder. Ze maakt gemakkelijk contact en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met een glimlach, want vaardigheden ontwikkelen is belangrijk, maar plezier hebben daarbij ook.
Joris van den Berg
joris@demonchyenbakker.nl
+31 6 59 82 25 85
Joris is onze bevlogen inspirator. Hij zorgt dat deelnemers hun plezier ontdekken in het maken van goed gestructureerde presentaties en persoonlijke verhalen. Met een onbevangen blik en geïnteresseerde opstelling creëert hij bovendien een omgeving waarin iedereen durft te vallen én weer opstaan.
Sanne Slopsema
sanne@demonchyenbakker.nl
+31 (0)20 - 428 95 50
Sanne is onze tekenaar. Ze kan met hele simpele vormen de meest complexe processen en ideeen visualiseren. Ze heeft een aanstekelijke energie en doet stap voor stap voor hoe je zelf ook kunt tekenen.

Ervaringen van
onze deelnemers

 • “Een training op inhoud en vaardigheden, die breed insteekt. Alle facetten van het bedenken tot de uiteindelijke presentatie zelf komen aan bod. Het boek en de nazorg helpt om die gedeeltes verder uit te diepen die je nodig hebt. Yolanda is bevlogen om de cursisten vooruit te helpen, en laat (op een vriendelijke manier) niet los voordat je dit inzicht hebt gekregen. Ik beveel deze cursus zeker aan!”
  Deelnemer, training Pyramid Principle
 • “Training heeft mij erg geholpen om presenteren nog scherper te krijgen. Sarannah is erg fijne opleidster, genoeg ruimte voor vragen en aanvullingen. Kleine groep (4 cursisten) ook erg fijn, genoeg ruimte om van elkaar te leren.”
  Loes Spoelman, training Pyramid Principle
 • “Mooie training dankzij de inspirerende inbreng van Maaike. Veel handvatten gekregen om een doelgericht en kernachtig verhaal te kunnen schrijven. Pyramid principle is een goede tool daarvoor!”
  Jacco, Ekwadraat
 • “Goede training met veel praktisch toepasbare tips. Noa maakt het heel interactief.”
  Erike, KPN
 • “Ik vond het een erg leuke en nuttige training en Kari een zeer goede trainster daarbij! Open en vriendelijk, maar duidelijke antwoorden vanuit de theorie als iemand een twijfelachtige vraag stelde. Bedankt daarvoor.”
  Nadine van Leersum, VodafoneZiggo
 • “Hele leuke en inspirerende training. Ik wist niet dat ik kon tekenen! Je leert er goed hoe je met eenvoudige (!) tekeningen en illustraties je verhaal kracht bij kan zetten. Sanne laat je op leuke manier zien hoe je met tekeningen je publiek meeneemt en zelf co-creëert met je publiek. Ik kan iedereen deze training van harte aanbevelen.”
  Lot van Gelder, OVSW