Werken bij ons

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. Op dit moment zijn wij niet op zoek naar nieuwe collega’s. Wel is het altijd mogelijk om jouw motivatie voor de rol van (junior) trainer/adviseur met ons te delen.

 • Vind je het leuk om mensen te helpen hun ideeën over te brengen met presentaties en storytelling? Sta je graag voor de groep en vind je het leuk om mensen iets te leren? Werk je graag in een klein bedrijf waar je veel vrijheid hebt en ruimte krijgt voor eigen initiatief? Lijkt het je leuk om bij veel verschillende bedrijven een inkijkje te krijgen van de mensen, de cultuur en bovenal hun verhalen? Kom dan eens met ons praten! Wij zoeken junior trainers, trainees, stagiaires én meer ervaren trainers.

  Bij ons krijg je alle aspecten van het trainerschap onder de knie: niet alleen het trainingsprogramma zelf, maar ook het voor- en natraject, vanaf het eerste gesprek tot en met de evaluatie en de facturatie. Je volgt een afwisselend inwerkprogramma, waarin je meeloopt met je collega trainers en direct al klussen oppakt: feedback geven op ingestuurde presentaties, blogs schrijven, trainingsmateriaal ontwikkelen, assisteren bij trainingen en nog veel meer. En natuurlijk ga je zelf training geven: eerst leer je onze klanten hoe ze hun verhalen opzetten en vormgeven, en daarna werk je ook aan hun presentatievaardigheden. Je gaat consultants, projectleiders, marketeers en andere specialisten trainen bij bedrijven als VodafoneZiggo, PostNL, de AFM, Rabobank, Advier, de Bijenkorf, FrieslandCampina.

  En natuurlijk krijg je zelf ook training! Afhankelijk van je ervaring stellen we een trainingsprogramma samen. Daarin leer je bijvoorbeeld om effectief met groepen te werken, socratische gesprekken te voeren en werk je aan je eigen ontwikkeling. Vanzelfsprekend bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een gezellig team te werken, met best wel gedreven vakidioten, die ook nog altijd willen en kunnen leren. Ons kantoor, voorzien van een eigen trainingsruimte, ligt aan de Houthavens in Amsterdam vlakbij het IJ en is perfect bereikbaar met fiets en OV.
  Belangstelling? Bel ons, kom langs of vul het contactformulier in en upload je CV. We reageren snel. Graag tot ziens.

 • Jouw gegevens*


 • Motivatie

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Upload je C.V. * (Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.)