IJzersterke rapportages schrijven

Amsterdam
2 dagen
€1385,-
10 deelnemers
Ervaringen

Wanneer jij moeite hebt met het op papier zetten van een duidelijk verhaal, is de cursus rapportages maken bij De Monchy & Bakker in Amsterdam perfect voor jou. In deze training leer je hoe je jouw bevindingen rapporteert in een overzichtelijke rapportage. Zo maak je duidelijk een punt en weet iedereen direct wat jij bedoelt. Wil jij leren hoe je dit bereikt? Schrijf je dan in voor onze cursus rapportages maken!

Na deze training kun je

 • Doelgericht schrijven
 • Kort en bondig je verhaal op papier zetten
 • Je publiek tot actie aanzetten
 • Schrijven in klare taal

Met onze cursus rapportages maken komen jouw bevindingen altijd goed over

Een rapportage is het eindproduct van een onderzoek wat jij hebt verricht. Het is belangrijk dat dit overzichtelijk is en goed leesbaar. Dit is immers wat mensen te zien krijgen over jouw werk. In de cursus rapportages schrijven leer jij hoe je een rapportage schrijft die mensen met plezier lezen. Voorkom langdradige en saaie papierstukken en focus je op het doelgericht schrijven van de kern van jouw verhaal. Leer hoe je het publiek aanzet tot actie, zelfs met alleen woorden op papier.

Jouw trainers

 • Kari van den Kommer

  Dit is Kari, onze sociale vlinder. Ze maakt gemakkelijk contact en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met een glimlach, want vaardigheden ontwikkelen is belangrijk, maar plezier hebben daarbij ook.

 • Yolanda Bakker

  Maak kennis met Yolanda, onze vindingrijke trainer. Door heel goed te kijken en te luisteren weet ze deelnemers in beweging te krijgen. Dit vermogen combineert zij met een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de wereld van onze klanten en resultaatgerichtheid voor hun organisaties.

 • Maaike Dokter

  Dit is Maaike, onze energieke expert. Door het stellen van de juiste vragen helpt ze deelnemers hun eigen ideeën te vertalen naar gestructureerde presentaties voor hun publiek. Haar positieve energie vindt altijd zijn weg naar de deelnemers en werkt aanstekelijk!

 • Floris de Monchy

  Maak kennis met Floris, onze Minto-specialist. Floris combineert zijn analytische aanpak met zijn passie voor theater om je te helpen verhalen met blijvende impact te creëren.

Ervaringen van
onze deelnemers

 • “Mooie training dankzij de inspirerende inbreng van Maaike. Veel handvatten gekregen om een doelgericht en kernachtig verhaal te kunnen schrijven. Pyramid principle is een goede tool daarvoor!”
  Jacco, Ekwadraat

Schrijf je in: