Cursus presenteren met overtuiging

In deze cursus bij De Monchy & Bakker in Amsterdam leer je presenteren met overtuiging en zelfvertrouwen uit te stralen. Wil je dat het publiek aan je lippen hangt en geïnspireerd raakt door jouw verhaal? Wil je jouw punt duidelijk maken en écht een indruk achterlaten door overtuigend over te komen? Volg dan onze cursus om te leren presenteren met overtuiging en zelfvertrouwen!

Na deze training kun je

  • Presenteren met vertrouwen
  • Contact maken met je publiek
  • Klanten snel overtuigen

Volg onze cursus om te leren presenteren met overtuiging en zelfvertrouwen

Overtuigend en inspirerend presenteren is een droom van veel mensen. Daarom schakel je ons bedrijf in om je te helpen. Jouw boodschap zelfverzekerd overbrengen en anderen overtuigen van je punt, is een vaardigheid waar je veel profijt van hebt. Of je nu op je werk een presentatie of een overtuigende pitch moet geven, wilt bijdragen aan een vergadering of een klantgesprek voert; zelfverzekerd en authentiek overkomen helpt bij het bereiken van je doel. In onze cursus IJzersterk presenteren leer je te spreken met overtuiging en vol zelfvertrouwen voor een publiek te staan. Zo zijn jouw presentaties voortaan zeker een succes.

Alle tools om te overtuigen en te inspireren

In onze cursus leer je alles wat je moet weten over overtuigend en inspirerend presenteren met zelfvertrouwen. Je leert goede presentaties maken en leert in onze training presentatietechnieken, waardoor je zelfverzekerd voor een groep staat. We gaan onder andere aan de slag met:

  • Het aanbrengen van focus: ontdek de kracht van je eigen concentratie.
  • Het maken van contact: leer op een ontspannen manier je eigen aanwezigheid te versterken.
  • Het in gesprek gaan met je publiek: leer omgaan met bezwaren, weerstand en het geven en ontvangen van feedback.
  • Het afsluiten van je presentatie: leer hoe je jouw doel na afloop van je presentatie ook echt bereikt.

Na deze cursus geef je altijd effectieve presentaties

Presenteren met overtuiging en zelfvertrouwen is voor de meesten niet vanzelfsprekend en voor hen hebben we een inspirerende cursus met aandacht voor de Pyramid Principle opgezet bij De Monchy & Bakker. Je krijgt alle ruimte om te experimenteren, omdat we werken met kleine groepen cursisten. Je trainer beantwoordt al je vragen en heeft persoonlijke aandacht voor je. Wanneer jij dus je verhaal overtuigend en inspirerend wilt presenteren, begint dat allemaal bij onze cursus.

Schrijf je in of stel ons je vragen

Na deze cursus bij ons bedrijf kun jij overtuigend en inspirerend presenteren met zelfvertrouwen. Heb je interesse? Schrijf je dan in voor de cursus en leer in drie dagen overtuigend en inspirerend presenteren of kies ervoor om te leren om interactief te presenteren. Heb je hier nog vragen over? Bel dan naar 020-428 95 50 of stuur een e-mail naar info@demonchyenbakker.nl en ontdek tijdens onze cursus dat ook jij met overtuiging kan presenteren!

Jouw trainers

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in voor de training:
E-learning presentaties maken