Cursus presenteren voor elk bedrijf

Amsterdam
2-3 dagen
n.o.t.k.
10 deelnemers
Ervaringen

Met onze cursus leren jij en alle leden van jouw team hoe je presenteert binnen een bedrijf. Veel medewerkers van bedrijven hebben moeite met het geven van presentaties voor een publiek. Als je deelneemt aan onze presentatiecursus voor bedrijven, kom je erachter hoe je presentaties geeft op een zelfverzekerde manier. Je volgt bij De Monchy & Bakker in Amsterdam een meerdaagse cursus met persoonlijke begeleiding. Zo leer je jezelf en jouw presentatiestijl het beste kennen.

Na deze training kun je

 • Presenteren met vertrouwen
 • Contact maken met je publiek
 • Snel klanten overtuigen

Met onze cursus leer jij beter presenteren voor jouw bedrijf

Je leert met een presentatiecursus voor bedrijven van onze onderneming alles wat je nodig hebt om voor de teamleden van jouw bedrijf te presenteren. Zo werk je onder andere aan jouw storytellingvaardigheden zodat je weet hoe je een goed verhaal opstelt. Dit vormt de basis van wat jij jouw team wilt vertellen. Daarnaast werk je aan jouw vaardigheden omtrent overtuigend presenteren, zodat jij ook voor andere bedrijven effectieve presentaties geeft. Je komt te weten hoe je jouw publiek centraal stelt en inspeelt op hun wensen. Daarnaast maak je met deze cursus presenteren een betere selectie van relevante informatie zodat de medewerkers van jouw bedrijf niet te veel tijd kwijt zijn met luisteren.

Wij geven niet alleen cursussen voor presentaties aan bedrijven

Door deel te nemen aan onze presentatiecursus voor bedrijven ga jij niet alleen betere presentaties geven. Je leert informatie selecteren en doelgericht overdragen, waardoor je ook betere rapportages gaat maken. Deze vaardigheden komen altijd van pas in het bedrijfsleven. Ook bij online presentaties pluk je de vruchten van onze presentatiecursus voor bedrijven. Jij weet dankzij deze cursus hoe je jouw bedrijf kunt presenteren bij een breed publiek. Je snapt hoe je hen aanspreekt met relevant materiaal.

Schrijf jezelf en jouw team vandaag nog in

Ben je benieuwd naar onze cursus en wil je beter leren presenteren voor jouw bedrijf? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze presentatiecursus voor bedrijven en verbeter jouw vaardigheden. Neem ook contact met ons op als je vragen hebt over deze cursus of de medewerkers van jouw bedrijf naast presenteren een andere vaardigheid wilt leren. Bel naar 020-428 95 50 of stuur een e-mail naar info@demonchyenbakker.nl voor meer informatie.

Jouw trainers

 • Floris de Monchy

  Maak kennis met Floris, onze Minto-specialist. Floris combineert zijn analytische aanpak met zijn passie voor theater om je te helpen verhalen met blijvende impact te creëren.

 • Yolanda Bakker

  Maak kennis met Yolanda, onze alleskunner. Door heel goed te kijken en te luisteren weet ze deelnemers op hun gemak te stellen en in beweging te krijgen. Dit vermogen combineert zij met een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de wereld van onze klanten en resultaatgerichtheid voor hun organisaties.

 • Sarannah Vonk

  Maak kennis met Sarannah, onze altijd geduldige expert. Ze bouwt gemakkelijk een omgeving waarin mensen verhalen delen die relaties tot stand brengen en verdiepen. Met haar snelle en analytische geest helpt ze deelnemers grote hoeveelheden data om te zetten in inzichtelijke grafieken en dashboards.

 • Maaike Dokter

  Dit is Maaike, onze energie expert. Door het stellen van de juiste vragen helpt ze deelnemers hun eigen ideeën te vertalen naar gestructureerde presentaties voor hun publiek. Haar positieve energie vindt altijd zijn weg naar de deelnemers en werkt aanstekelijk!

 • Noa van Slooten

  Noa is onze gewetensvolle gids. Met haar gestructureerde en doordachte trainingsstijl creëert Noa een veilige haven waar mensen nieuwe dingen kunnen proberen, fouten kunnen maken en leren door te doen. Noa heeft een passie voor presenteren!

 • Kari van den Kommer

  Dit is Kari, onze sociale vlinder. Ze maakt gemakkelijk contact en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met een glimlach, want vaardigheden ontwikkelen is belangrijk, maar plezier hebben daarbij ook.

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in: