E-learning presentaties maken

Online
3 modules
€1385
Individueel
Ervaringen

Heb je binnenkort een presentatie en wil je het verhaal helder krijgen? Wil je goede slides maken en je publiek overtuigen? Leer ijzersterke presentaties maken met The Pyramid Principle. Doe de training online en in je eigen tempo. Je krijgt hierbij persoonlijke begeleiding en feedback op je presentaties.

Na deze training kun je

 • een boodschap formuleren die je publiek nieuwsgierig maakt
 • de juiste informatie selecteren uit een overvloed aan gegevens
 • een logische structuur aanbrengen in je verhaal
 • pakkende én duidelijke titels maken voor je slides
 • visualisaties ontwerpen die je verhaal versterken

Leer online & individueel ijzersterke presentatie maken

Hoe vang je in een paar seconden de aandacht van je publiek als je presenteert of pitcht? Hoe breng je een logische structuur aan in je verhaal? Hoe maak je slides waarmee je verhaal zó tot leven komt, dat je publiek direct de gevraagde beslissing neemt? Met onze e-learning leer je glasheldere presentaties maken met The Pyramid Principle. Presentaties die mensen in beweging zetten!

Je volgt de training online op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je duikt in de theorie, doet oefeningen en past de theorie toe op je eigen presentaties. Na elk onderdeel bespreek je jouw resultaten in een persoonlijke sessie met je trainer. Tussendoor staan we natuurlijk ook voor je klaar om je te helpen als je vragen hebt. In totaal duurt de training ongeveer 16 uur.

Effectief communiceren met je presentaties
Onderzoeksresultaten, projectvoorstellen, offertes, adviezen, pitches; we willen dat ze de aandacht van ons publiek grijpen én vasthouden. Als je regelmatig presentaties maakt, dan wil je snel tot de kern komen en je idee overtuigend overbrengen. En dat zonder essentiële inhoud te verliezen. Na deze online training maak je glasheldere en effectieve presentaties met The Pyramid Principle.

The Pyramid Principle: dé presentatietechniek van consultants
In deze training maak je kennis met The Pyramid Principle: dé wereldwijde standaard voor adviezen, ontwikkeld door consultants van McKinsey. Wij hebben deze aanpak verder ontwikkeld voor presentaties en beschreven in ons presentatiehandboek Een IJzersterk Verhaal. Als je meedoet aan de training ontvang je een exemplaar van het boek.

Wij hebben onze methode met succes geïntroduceerd bij talloze specialisten en adviseurs van onder meer De Nederlandsche Bank, Enexis, House of Performance, KPN, PostNL, Rabobank, Synechron, TenneT en VODW Marketing.

Bekijk deze video voor een voorproefje:

Jouw trainers

 • Noa van Slooten

  Noa is onze gewetensvolle gids. Met haar gestructureerde en doordachte trainingsstijl creëert Noa een veilige haven waar mensen nieuwe dingen kunnen proberen, fouten kunnen maken en leren door te doen. Noa heeft een passie voor presenteren!

 • Kari van den Kommer

  Dit is Kari, onze sociale vlinder. Ze maakt gemakkelijk contact en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met een glimlach, want vaardigheden ontwikkelen is belangrijk, maar plezier hebben daarbij ook.

 • Joris van den Berg

  Joris is onze bevlogen inspirator. Hij zorgt dat deelnemers hun plezier ontdekken in het maken van goed gestructureerde presentaties en persoonlijke verhalen. Met een onbevangen blik en geïnteresseerde opstelling creëert hij bovendien een omgeving waarin iedereen durft te vallen én weer opstaan.

 • Maaike Dokter

  Dit is Maaike, onze energie expert. Door het stellen van de juiste vragen helpt ze deelnemers hun eigen ideeën te vertalen naar gestructureerde presentaties voor hun publiek. Haar positieve energie vindt altijd zijn weg naar de deelnemers en werkt aanstekelijk!

Ervaringen van
onze deelnemers

 • “Net de nieuwe presentatie gegeven. Dit is zoals iedere meeting zou moeten zijn, hele duidelijke boodschap, voorkomen van onnodig veel details en onderwerpen die alleen ter info zijn. En omdat de boodschap zo duidelijk was, was er weinig discussie, de vraag om hulp was duidelijk en goede toezeggingen gekregen om die hulp te geven.”
  Jules van Damme, Rabobank
 • “Ik vond het echt een waardevolle training die ik nog vaak ga gebruiken, en de rol van trainer Kari daarin is cruciaal omdat het me deed realiseren dat de methode niet zo makkelijk is dan het, op het eerste gezicht, lijkt.”
  Geert van Gennip, VodafoneZiggo

Schrijf je in: