Interactie tijdens presentatie

Wil je meer interactie tijdens je presentatie? Wil je het publiek meer betrekken bij jouw voordracht en feedback ontvangen waar je echt wat aan hebt? Volg dan onze training bij De Monchy & Bakker in Amsterdam en ontdek welk presentatietalent er al die tijd al in jou heeft gezeten. Wij leren je hoe je meer interactie creëert tijdens het presenteren!

Na deze training kun je

Het nut van meer interactie tijdens je presentatie

Een goede presentatie bestaat niet enkel uit zenden. Interactie met het publiek is essentieel om je doel te bereiken. Door interactief te presenteren, voelen jouw luisteraars zich betrokken, onthouden ze de informatie en argumenten beter en ontvang je direct feedback waarmee je verder kunt. In onze cursus IJzersterk Presenteren leer je op een natuurlijke manier meer te interacteren met je publiek en dat is waardevol voor beide partijen. Daarnaast gaan we aan de slag met andere belangrijke presentatietechnieken in de training, zoals focus aanbrengen en goed afsluiten.

De effectieve bijdrage van tekeningen

Om tijdens je presentatie interactie uit te lokken, kun je ook gebruikmaken van tekeningen. Tekeningen maken complexe data begrijpelijk voor je luisteraars, waardoor zij eerder reageren. Leer in onze cursus Teken Digitaal effectief tekenen voor presentaties en ontdek het effect op jouw publiek.

Schrijf je in of neem contact met ons op bij vragen

Doe inspiratie op door onze blog te lezen of meld je direct aan voor een training bij De Monchy & Bakker en leer tijdens presentaties van ons trainingsbureau interactie te hebben met je publiek. Bekijk ook onze andere trainingen zoals de cursus rapportages maken. Heb je vragen? Bel naar 020-428 95 50 of e-mail naar info@demonchyenbakker.nl. Wij beantwoorden ze graag.

Jouw trainers

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in voor de training:
E-learning presentaties maken