Masterclass IJzersterk Verhaal

Amsterdam
1 dag
€785
10 deelnemers
Ervaringen

Heb jij onze presentatietraining al gevolgd? Gebruik je The Pyramid Principle om presentaties te maken en ben je toe aan een opfrissing? Dan is onze eendaagse Masterclass IJzersterk Verhaal voor jou. Of je nu je Storyboard wilt aanscherpen of strakke slides wilt maken. Jouw vraagstuk staat centraal. Je krijgt deskundige ondersteuning om met hernieuwd inzicht en vertrouwen de theorie in te zetten in jouw praktijk.

Na deze training kun je

 • Jouw kennis van The Pyramid Principle beter toepassen
 • Jouw belangrijkste valkuilen herkennen en vermijden
 • De Storyboard-techniek breder inzetten
 • Je verhaal nóg concreter en overtuigender maken

Verdiep in één dag jouw kennis van The Pyramid Principle

We frissen de theorie kort op en gaan aan de slag met jouw verhaal. Je leert je verhaal naar een hoger niveau te tillen, toegespitst op jouw hulpvraag. Of je nu werkt aan een evaluatie, een advies, een briefing of een nieuw project. Jouw presentatie staat centraal.

Verder leer je de meest voorkomende valkuilen herkennen en vermijden. En we staan stil bij momenten waarop je de storyboard-techniek ook kunt inzetten. Bijvoorbeeld om het probleem van je klant uit te vragen, hypotheses te formuleren aan het begin van je project of om tussentijdse resultaten te bespreken.

Kun je wel wat hulp gebruiken met het maken van flitsende slides? We laten je op deze dag zien hoe je scherpe titels schrijft. Hoe je in een oogopslag ziet of jouw slide helder is. En hoe je jouw slides een goede make-over geeft. 

Jouw trainers

 • Sarannah Vonk

  Maak kennis met Sarannah, onze altijd geduldige expert. Ze bouwt gemakkelijk een omgeving waarin mensen verhalen delen die relaties tot stand brengen en verdiepen. Met haar snelle en analytische geest helpt ze deelnemers grote hoeveelheden data om te zetten in inzichtelijke grafieken en dashboards.

 • Floris de Monchy

  Maak kennis met Floris, onze Minto-specialist. Floris combineert zijn analytische aanpak met zijn passie voor theater om je te helpen verhalen met blijvende impact te creëren.

 • Yolanda Bakker

  Maak kennis met Yolanda, onze alleskunner. Door heel goed te kijken en te luisteren weet ze deelnemers op hun gemak te stellen en in beweging te krijgen. Dit vermogen combineert zij met een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de wereld van onze klanten en resultaatgerichtheid voor hun organisaties.

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in: