Presentatietechnieken leren in een training

Wil je een training volgen om je presentatietechnieken te verbeteren? Bij ons leer je zelfverzekerd en inspirerend te presenteren om jouw doel te bereiken. Schrijf je direct in voor deze cursus bij De Monchy & Bakker in Amsterdam. Je profiteert dan van allerlei handige tips en tricks om jouw presentaties te verbeteren met de juiste techniek!

Na deze training kun je

  • Presenteren met vertrouwen
  • Contact maken met je publiek
  • Klanten snel overtuigen

Met onze training verbeter je je presentatietechnieken

Presenteren is een vak op zich. Zodra je de juiste technieken toepast, kan iedereen overtuigend presenteren. In onze training IJzersterk Presenteren leer je daarom diverse nieuwe presentatietechnieken en versterk je jouw eigen vaardigheden. Je gaat onder andere aan de slag met de volgende technieken:

  • Focus aanbrengen: concentreer je op de kern.
  • Contact maken met je publiek: zorg voor interactie.
  • In gesprek gaan met je luisteraars: leer omgaan met bezwaren, weerstand en het geven en ontvangen van feedback.
  • Goed afsluiten: ontdek hoe je na afloop van je presentatie je doel bereikt.

Goed beeld versterkt je woorden

Bij presentatietechnieken denkt men vaak alleen aan het verbale aspect, maar in de training van ons bedrijf leer je ook je visuele vaardigheden en technieken te versterken. Door visueel te werken zet je jouw boodschap bij en maak je complexe date begrijpelijk. Wil je hier meer over weten? Volg dan onze cursus datavisualisatie.

Schrijf je in of vraag om meer informatie

Verbeter jouw presentatietechnieken en volg onze training of start vanuit huis en bestel een van onze boeken! Heb je vragen over onze training over presentatietechnieken zoals interactie tijdens een presentatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-428 95 50 of door een e-mail te sturen naar info@demonchyenbakker.nl.

Jouw trainers

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in: