Cursus rapportages maken

Wanneer jij moeite hebt met het op papier zetten van een duidelijk verhaal, is de cursus rapportages maken bij De Monchy & Bakker in Amsterdam perfect voor jou. In deze training leer je hoe je jouw bevindingen rapporteert in een overzichtelijke rapportage. Zo maak je duidelijk een punt en weet iedereen direct wat jij bedoelt. Wil jij leren hoe je dit bereikt? Schrijf je dan in voor onze cursus rapportages maken!

Na deze training kun je

Met onze cursus rapportages maken komen jouw bevindingen altijd goed over

Een rapportage is het eindproduct van een onderzoek wat jij hebt verricht. Het is belangrijk dat dit overzichtelijk is en goed leesbaar. Dit is immers wat mensen te zien krijgen over jouw werk. In de cursus rapportages maken van ons bedrijf leer jij hoe je een rapportage schrijft die mensen met plezier lezen. Voorkom langdradige en saaie papierstukken en focus je op het doelgericht schrijven van de kern van jouw verhaal. Dit helpt je ook om beter te presenteren voor jouw bedrijf.

Schrijf je direct in

Heb jij interesse in het leren schrijven van een duidelijke rapportage? Schrijf je dan in voor een cursus rapportages maken bij De Monchy & Bakker. Heb je juist interesse in het volgen van een van onze andere trainingen met jouw collega’s, bijvoorbeeld een cursus zakelijk tekenen? Deze cursus kun je ook in-company aanvragen. Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op via 020-428 95 50 of stuur ons een e-mail via info@demonchyenbakker.nl.

Jouw trainers

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in voor de training:
E-learning presentaties maken