IJzersterk schrijven

Amsterdam
2 dagen
€1385,-
10 deelnemers
Ervaringen

Heb jij moeite met het op papier zetten van een duidelijk verhaal? Dan is de cursus IJzersterk schrijven bij De Monchy & Bakker in Amsterdam perfect voor jou. In deze training leer je hoe je jouw teksten logisch structureert volgens The Pyramid Principle. Je sluit feilloos aan op je lezer en je taal is concreet en begrijpelijk. Na deze cursus schrijf je ijzersterke rapportages, beleidsnotities, onderzoeksresultaten, nieuwsbrieven en andere teksten.

Wil jij leren hoe je dit bereikt? Schrijf je dan in voor onze cursus IJzersterk schrijven!

Kies je uitvoering
No posts found.

Na deze training kun je

 • Jouw verhaal logisch structureren volgens The Pyramid Principle
 • Direct tot de kern komen
 • Concreet en begrijpelijk schrijven
 • Feilloos aansluiten bij de lezer
 • Jouw lezer in beweging brengen

Leer ijzersterk schrijven

Het is belangrijk dat je tekst overtuigend en toegankelijk is. In de cursus IJzersterk schrijven leer jij hoe je een tekst schrijft die mensen met plezier lezen. Voorkom langdradige en saaie teksten waarin de lezer de draad kwijt raakt. Schrijf puntig, durf te kiezen en vertel de kern van jouw verhaal. Gebruik klare taal, zodat je teksten makkelijk leesbaar zijn. Leer hoe je jouw lezer aanzet tot actie.

Jouw trainers

 • Kari van den Kommer

  Dit is Kari, onze sociale vlinder. Ze maakt gemakkelijk contact en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met een glimlach, want vaardigheden ontwikkelen is belangrijk, maar plezier hebben daarbij ook.

 • Yolanda Bakker

  Maak kennis met Yolanda, onze vindingrijke trainer. Door heel goed te kijken en te luisteren weet ze deelnemers in beweging te krijgen. Dit vermogen combineert zij met een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de wereld van onze klanten en resultaatgerichtheid voor hun organisaties.

 • Maaike Dokter

  Dit is Maaike, onze energieke expert. Door het stellen van de juiste vragen helpt ze deelnemers hun eigen ideeën te vertalen naar gestructureerde presentaties voor hun publiek. Haar positieve energie vindt altijd zijn weg naar de deelnemers en werkt aanstekelijk!

 • Floris de Monchy

  Maak kennis met Floris, onze Minto-specialist. Floris combineert zijn analytische aanpak met zijn passie voor theater om je te helpen verhalen met blijvende impact te creëren.

Ervaringen van
onze deelnemers

 • “Mooie training dankzij de inspirerende inbreng van Maaike. Veel handvatten gekregen om een doelgericht en kernachtig verhaal te kunnen schrijven. Pyramid principle is een goede tool daarvoor!”
  Jacco, Ekwadraat

Schrijf je in voor de training:
IJzersterk schrijven