Een cursus zakelijk tekenen

Met een cursus zakelijk tekenen van De Monchy & Bakker in Amsterdam leer jij visueel te presenteren. Dit betekent dat je complexe informatie kunt omzetten in overzichtelijke en luchtige tekeningen. Met behulp van de cursus zakelijk tekenen komt jouw punt helder over en voorkom je verwarringen bij het behandelen van ingewikkelde thema’s.

Na deze training kun je

Kies voor onze eendaagse cursus zakelijk tekenen

Het is soms lastig om informatie op een efficiënte en overzichtelijke manier over te dragen door deze alleen uit te spreken. Dankzij visuele communicatie laat je jouw verhaal een vorm aannemen. In onze cursus zakelijk tekenen leer jij in één dag allerlei handige tips en tricks om visual thinking in jouw zakelijke leven toe te passen. Wil je liever leren hoe je overtuigend presenteert en jouw tekeningen in een presentatie verwerkt? Ontdek dan snel ook de mogelijkheden van onze andere trainingen!

Schrijf jezelf en het hele team in

Leer jouw ideeën duidelijk en overzichtelijk op papier te zetten met de cursus zakelijk tekenen bij De Monchy & Bakker. Het is ook mogelijk om deze training samen met jouw collega’s te volgen door een in-company-sessie aan te vragen. Neem telefonisch contact met ons op via 020-428 95 50 of stuur ons een e-mail via info@demonchyenbakker.nl om de cursus te plannen en met zakelijk tekenen aan de slag te gaan. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Jouw trainers

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in voor de training:
E-learning presentaties maken