Training visueel werken

Met onze training bij De Monchy & Bakker in Amsterdam leer je visueel te werken en breng je je ideeën gemakkelijker over op anderen. Complexe informatie is lastig te begrijpen en wordt vaak als saai gezien. Het is daarom belangrijk om het voor zowel jezelf als voor je publiek leuker en interessant te maken. Met behulp van onze training leer je visueel te werken, zodat je meer duidelijkheid en inzichtelijkheid creëert.

Na deze training kun je

Met onze training leer je visueel te werken

Je brengt je ideeën tot leven door deze visueel te maken aan de hand van visual thinking. Je hoeft geen professionele tekenaar of designer te zijn om visueel te werken; in onze training leer je vanzelf hoe je gemakkelijk duidelijke tekeningen maakt. Schrijf je bijvoorbeeld in voor onze training visueel communiceren: Teken het maar! of ontdek de kracht van visueel zakelijk communiceren en maak je presentaties interactief. Dit leer je met onze training presentaties maken. Ga je liever met je team aan de slag? Dan maken we een maatwerktraject dat past bij jullie specifieke wensen, door eventueel diverse trainingen met elkaar te combineren.

Schrijf je eenvoudig online in

Je schrijft je gemakkelijk online in voor een training waardoor je visueel gaat werken bij De Monchy & Bakker. Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons team? Bel ons dan via 020-428 95 50 of stuur ons een e-mail via info@demonchyenbakker.nl. Ontdek ook onze boeken waarmee je in je eigen tijd diverse kwaliteiten aanleert.

Jouw trainers

Ervaringen van
onze deelnemers

Schrijf je in voor de training:
E-learning presentaties maken