Zakelijk tekenen op je tablet

Amsterdam
1 dag
€ 785
8 deelnemers
Ervaringen

Leer zakelijk tekenen op een tablet. Breng je ideeën tot leven door te tekenen. Of je nu jouw tekening wilt gebruiken in een presentatie of op social media. Doe mee aan de training zakelijk tekenen op je tablet bij ons in Amsterdam!

 

Na deze training kun je

 • snel en efficiënt heldere tekeningen maken op een tablet
 • belangrijke design en lay-out principes toepassen
 • jouw beeldbank uitbreiden met nieuwe ideeën en symbolen

Leer zakelijk tekenen met je tablet

We houden van plaatjes. Een beeld maakt een idee concreet en zorgt dat iedereen hetzelfde voor ogen heeft. Bovendien verwerken én onthouden we beeld sneller dan tekst. Zelfs een eenvoudige tekening doet al wonderen. In de training zakelijk tekenen op je tablet leer je jouw idee omzetten naar een krachtig digitaal beeld.

Het leuke aan zakelijk tekenen op je tablet, is dat je oneindig kunt experimenteren. Zonder je tekening opnieuw te maken, pas je lijndiktes aan, verander je de kleur, voeg je schaduwen toe en speel je met grootte. Je zakelijke tekening kun je gebruiken op social media, of om creatief en effectief te presenteren.

In deze training van één dag leer je:

 • snel tot de kern van je verhaal te komen
 • experimenteren en variëren in jouw tekening (denk aan kleurgebruik, lijndikte, formaat, etc)
 • jouw tekenvaardigheden te verbeteren

Voor wie is de training?

De training is voor iedereen die zakelijk tekenen digitaal wil inzetten. Bijvoorbeeld in een presentatie, een praatplaat, een klantreis of op social media. Ook als je nog geen ervaring hebt met Zakelijk tekenen, ben je van harte welkom!

Wat heb je nodig voor de training?

Voor deelname aan de training Zakelijk tekenen op je tablet heb je nodig: een tekentablet (bijvoorbeeld een iPad of Galaxy) of een tekentablet gekoppeld aan je pc, met daarop de (gratis) teken-apps Sketches en Concepts en een stylus.

Jouw trainers

 • Sanne Slopsema

  Sanne is trainer en visueel consultant bij De Monchy & Bakker. Zij helpt klanten een ijzersterk verhaal te maken waarin beeld en boodschap elkaar versterken. In de training Teken het maar! leert zij mensen hun verhalen en hun ideeën over te brengen met eenvoudige en prikkelende tekeningen.

Ervaringen van
onze deelnemers

 • “Leuke training! In relatief korte tijd leer je veel tekentechnieken en strategieën, vooral door heel veel te oefenen. ”
  deelnemer, training Teken het maar
 • “Hele leuke en inspirerende training. Ik wist niet dat ik kon tekenen! Je leert er goed hoe je met eenvoudige (!) tekeningen en illustraties je verhaal kracht bij kan zetten. Sanne laat je op leuke manier zien hoe je met tekeningen je publiek meeneemt en zelf co-creëert met je publiek. Ik kan iedereen deze training van harte aanbevelen.”
  Lot van Gelder, OVSW
 • “Zeer leerzame en leuke training. Je leert stap voor stap hoe je snel en een eenvoudig tekst of processen visueel kunt maken. Sanne heeft alles duidelijk uitgelegd en gevisualiseerd. En het is direct toe te passen. Aanrader voor iedereen die tekst extra wil bekrachtigen met beelden.”
  Linda Mensingh, training Teken het maar

Schrijf je in voor de training:
Zakelijk tekenen op je tablet